Edicions anteriors Mirades Pedagògiques

‹premis

XI Concurs de Fotografia: “De la representació a la transformació” 

La fotografia fa visibles fragments de realitat, en fa representacions i en certa manera també́ la pot canviar. En aquest sentit, la fotografia ens pot ajudar a efectuar petites transformacions educatives. El fet de congelar moments especials ens ajuda a repensar-los, i crear-ne representacions alternatives desafia l’ordre establert i el reconstrueix. Busquem noves mirades al món de l’ensenyament, mirades fotogràfiques que possibiliten canvis.

Sant Jordi 2015

+informació

X Concurs de Fotografia. Mirades Pedagògiques 2014. “Diferències”

Les diferències dificulten les identificacions, qüestionen i confronten identitats. Moltes vegades són emprades com a motiu de discriminació i d’exclusió i, tanmateix, conrear-les i estimar-les forma part del goig de l’educació.

Sant Jordi 2015

+informació

.IX Concurs de Fotografia. Mirades Pedagògiques 2013. “Valors en trànsit”

L’educació en valors és un dels eixos més importants del món de l’ensenyament. Ara bé, en una societat diversa i canviant com la nostra, els valors que acompanyen les nostres vides són quelcom que cal reconsiderar dia a dia de manera situada. Les imatges fotogràfiques ens poden ajudar a reflexionar-hi.

Sant Jordi 2014

.VIII Concurs de Fotografia. Mirades Pedagògiques 2012. “Imatges de la infància”

Les maneres de pensar la infància han anat canviant amb el temps i, atès que la imatge que tenim de les nenes i dels nens s’involucra directament amb el fet educatiu, es proposa, en aquesta ocasió́, una reflexió́ al voltant del subjecte “infantil” dins de l’educació́ i l’aprenentatge.

.IX concurs de fotografia : Mirades pedagògiques

VII Concurs de Fotografia. Mirades Pedagògiques 2011. “Espais d’aprenentatge”

El tema d’aquesta convocatòria és “Espais d’aprenentatge” i proposa, més enllà del simple registre documental o estètic, d’utilitzar el poder narratiu i discursiu de la imatge per contemplar les possibles maneres d’implicació i d’articulació dels espais en tota pràctica pedagògica, ja siguin espais físics, psíquics, corporals o polítics.

VIII concurs de fotografia : Mirades pedagògiques

VI Concurs de Fotografia. Mirades Pedagògiques 2010. “Vida al campus”

VII concurs de fotografia : Mirades pedagògiques